Poster och arvoden vitaliserade Kommunfullmäktige

Hur har de kontinuerliga ekonomiska misslyckandena och bristen på ledarskap påverkat politiken i kommunen och vad är konsekvenserna.  Alla partier har en hemsida som denna och kan uttala sig om det de vill eller vad de planerar eller hittills har gjort eller kommer att göra. Istället för att informera sina väljare och övriga kommuninvånare är de på www.kommunpartiet .nu för att informera sig själva om vad som pågår i kommunen för att senare gå ut och prata skit om mig och mitt parti. Förstå mig inte fel, de är välkomna. Det var på det sättet som de har lärt sig våra krav och nu antagit vår politik. Vi gratulerar Kommunpartiet, kommunen och övriga partier för den utvecklingen, det tog långtid för dem att fatta vad som är bäst för kommunen.

Era egna misslyckanden och den höga kompetensen inom Kommunpartiet berättigar er inte att prata skit om oss. Vi har våra fasta väljare som tror på oss och med oss att öppenhet, etik och moral leder till sanningen och att vi håller oss just till det.

Vår politik kommer att fortsätta på samma sätt som hittills. Vi kommer inte att ändra vår politik som ännu en gång bevisar trovärdighet, kompetens och ännu en gång har visat den rätta kursen att följa för att lyckas. Jag är riktigt stolt. Nu har förvaltningen (jag skriver förvaltningen pga. att politikerna inget har att säga längre) börjat att följa Kommunpartiets krav och kör igenom det. Vi i partiet är glada för det pga. att Kommunpartiets politik är det bästa för kommunen.

Vad är skillnaden mellan KP och de ”styrande”.

Redan tidigt 2017 förklarade jag till förvaltning och politikergruppen att ”ni är slutkörda och kommer att misslyckas, släpp fram andra”. 2018 yrkade jag på att tre chefer skulle bytas ut och föreslog att införa anställnings och inköpsstopp för att få dem förstå allvaret. Larssons (KD) kommentar var att det är riktigt att ekonomin är ansträngd men inte så att det behövs extra åtgärder att tas. Voteringen slutade i båda fallen med tio mot en.

Nu mindre än ett år träder han fram och skryter om att man nu har infört anställnings och inköpstopp, men nu är påverkan inte hälften så effektiva (förvaltningen hade redan anskaffat sig det de vill ha) och vi har nått gränsen till 40 miljoner. Vi behöver minst 35 miljoner kronor för att kunna sanera ekonomin, men det är inte så allvarlig för Larsson.

Nu blir skillnaden mellan dem och oss tydligare. Vi ligger ett till två år före dem i våra analyser och bedömningar som hittills varit korrekta. (Ännu en gång hade Larsson & co. missat tåget och som vanligt för sent med sina åtgärder).

Vad cementerade Larsson och de övriga politikerna i Ks sitt beslut med att säga nej till förslagen? Kan det vara något annat än mindervärdighetskomplex, avundsjuka, hat och egennytta. Har de fått uppdraget av folket för kommunens bästa eller för egenintressen.

Nästa rapport blir om händelserna i KF den 18 november. Intressant blev det efter diskussionerna om vitaliseringen av KF. Som mest vital blev det vid fördelningen av poster och arvoden.

Wahan Ohaness Harutun

Kommunpartiet, det tredjeblocket för kommunens bästa.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.