Rädslan För Vågmästaren

Den nionde april 2013 ställde synonymen ”Cui Bono” en fråga till kommunpartiet. Hur ser kommunpartiet på detta? Anser ni att KS ska skjuta till pengar?

Wahan ute och cyklar   foto montage WOH

Wahan ute och cyklar foto montage WOH

”detta” var redaktör Sven Thomsens reportage om turist byrån. Nedan är länken. http://www.dt.se/nyheter/vansbro/1.5760654-turistbyran-behover-mer-pengar.

Som vanligt fick han ett klart och tydligt svar av oss trots att han annars bara pratar skit om oss. Den tionde april skrev han följande inlägg. Vi kunde inte kommentera inlägget.

Tack Wahan för ett rakt och ganska tydligt svar.

Tråkigt att du tycker jag pratar skit om KP. Jag har som du förstår inte alltid samma uppfattning som KP i alla frågor. Då kan det ibland i debattens hetta bli så att man blir lite exalterad och uttrycker sig lite vårdslöst. Du vet ju hur det är. Du har ju själv gett en del prov på det så vi kan väl enas om att vi i detta avseende sitter i samma båt.

Mitt svar till honom är följande.

Vem du är vet jag och jag vill absolut inte ha något med dig att göra. Jag är en ödmjuk person, men även en principfast offentlig person och politiker, ingen opportunist, Jag håller vad jag lovar och är stolt att jag med hjälp av mina partikamrater kunde hålla partiet rent från svågerpolitik och egenintressen.

Det finns fem politiker som i tidningen förklarat att inte vill samarbeta med mig (två av dem nekar att ha gjort det). Man anklagade mig att vara populist, rasist, inkompetent och är ute och cyklar i regnet osv.

En rasist pga. Att jag föreslog att de rika kommunerna ska ta emot den hjälpen – behövande människorna tills vi har en bättre ekonomi. Nu två år senare protesterade mängder av kommuner ledda av MP, S, M och Centerpartister hos regeringen att de inte klarar mottagandet av de hjälpbehövande människorna. Är dessa politiker som vaknat först två år senare efter oss rasister? Faktum är att jag såg problemen två år tidigare än politikerna i Borlänge, Södertälje och övriga kommuner.

”Quatron” och K-chefens problem är att de är rädda för Kommunpartiet och dess framgångar. Vi blev vågmästare och hade lovat rensning i kommunhuset. De senaste ”avhoppen” inom förvaltningen bevisar våra påståenden av behovet av rensning inom chefsposter.

Arbetslösa politiker prioriteras vid anställningar inom kommunen, konsult uppdrag går nu till flera politiker för att mörklägga Centerns egna intressen, ännu fler politiska uppdrag till dem som har för få, listan är lång. Så kan vi inte fortsätta. Jag var alltid stolt över att vara en politiker, men nu skäms jag att erkänna det.

Kommunpartiet har redan beslutat att inte samarbeta med någon maktmissbrukare vara sig politiker eller chef. För närvarande finns ett enda parti som vi kan tänka oss att samarbeta med. Vi kräver hederliga politiker för att kunna samarbeta ihop med, inte någon opportunistisk kyrktupp.

Nästa rapport: ytterligare ett undanhållande av viktig information till KS pga. egenintressen.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.