Rally vs kommunlråd

Kommunalråd beroendet foto WOH

Jag skriver den här rapporteringen pga. att denna artikel ”Halverat stöd till svenskt rallyt” blev stängd för nya kommentarer.

Redaktör Thomsens rapportering om svenska rallyt väckte stora känslor inom kommuninvånarna som jag är väldigt glad för. Glad för invånarnas deltagande för en bättre framtid för kommunen. De styrande politikerna inom S och C med hjälp av några andra medlöpare, vilseleder invånarna genom att sprida osanning om situationen i kommunen.

2011 års resultat skulle ha vari minst plus 13 miljoner kronor och 2012 års resultat hittills minst 19 miljoner kronor. Nu kommer de som vanligt att undra hur jag har räknat. Precis som mina beräkningar om kostnaderna för skola och vårdnadsbidraget som visat sig vara rätta. Övriga politiker med hjälp av förvaltningen var inte kapabla att räkna ut det. Det gjorde att

kommunstyrelsenordförande PAW förklarade vid ett Kommunfullmäktigr möte att han var övertygad om att avskaffandet av vårdnadsbidraget kommer att gynna ekonomin, han hade som så ofta fel igen. Några månader tidigare var införandet av vårdnadsbidraget en helig sak för honom. I år hade vi fem barn med vårdnadsbidrag, tio barn hade gett en besparing på 620 000 kronor, men ideologin var för vänster och högerkartellen mycket viktigare än kommunens bästa.

Vad gäller kommentarerna och inläggen till Thomsens rapportering om Rallyt så vill jag tacka alla för den negativa och den positiva kritiken. En del av kommentarerna bekräftar min tes att det är bättre att fråga invånarna om utredningar än våra experter och konsulter. Härmed vill jag peka ut Christer Spetts förtydligande som våra utredare inte var kompetenta att komma med. Tack Christer för den informationen.

Jag vill härmed be alla invånare att höra av sig med sina idéer på vår hemsida under fliken ”din röst” i gästboken eller ringa till mig eller din favorit KP politiker. Anonymitet är garanterat.

Jag vill även lämna ett svar till EnByBo.

Hej EnByBO! Svaret på din undran är enkelt.

  1. Någon S politiker och hans vänner är intresserade av rallyn.
  2. Kommunalrådet PAW (C) är tvungen att säga ja till alla förslag som S lägger för att få behålla sin post som kommunalråd, han är helt beroende av Socialdemokraterna.
  3. Näringslivssamverkansledningen hade som vanligt drömmar för att locka 500 stora företagare till (flottaren) kommunen. Som sagt man har drömmar som aldrig kommer att bli verklighet. Föreningen är en reservarbetsplats för Centerpolitiker.

Jag vill rekommendera föreningen att ta reda på vad dröm betyder innan de börjar struntprata om något de inte ens vet vad det betyder och börja först med en realistisk vision. För att förverkliga en dröm behövs det lite mera kompetens än det som finns inom föreningen. Sluta ljuga för att legitimera er existens, ni behövs inte. I kommunen finns det många som drömmer om att få lite mer än det som inte ens räcker för en enkel vardag. De ska vi hjälpa i första hand.

Det är ingen hemlighet att jag vill stoppa allt ekonomiskt stöd till den föreningen. Är det så att näringslivet i kommunen inte kan klara sig utan ett samarbete med den föreningen, då föreslår jag att de ska ta över kostnaderna. Men jag vet att näringslivet i kommunen klarar sig utmärkt utan en förening som leds av romantiker utan en realistisk vision. Pengarna behövs på andra håll.

Facit på din fråga är alltså att ideologier och egenintressen är det som de styrande kartellerna är intresserade av, inte kommunens och dess invånares bästa.

Tack även till synonymen Stan. Jag hoppas att det här beslutet som Kp och kristdemokraterna var eniga om inte väcker diskussioner och förhoppningar om ett samarbete i framtiden. Kommunpartiet är det fria tredje politiska blocket i kommunen och kommer att föra sin egen fria och hederliga kommunpolitik för kommunen och dess invånares bästa. Alla är välkomna till oss.

Wahan Ohaness Harutun.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.