Region hästen

visst är den gamle fin foto WOH

Konstnärligt sett är den så kallade ”köttfärshästen” egentligen inte så ful som den ser ut. Man måste inte betrakta den hästen från olika vinklar för att förstå att den inte kan vara en bokstav, men med lite fantasi och kompromissvilja kan man hålla den utanför kommunloggan som centerpartisten Göran Engström i Smedjebacken vill ha det och måste säga att jag håller med honom. Vi får se vad Kommunstyrelsens ordförande Leif Nilsson även han i Smedjebacken kommer att göra. Det här var situationen i Smedjebacken.  

Här i Vansbro har vi från Kommunpartiet vid det senaste mötet sagt att vår gamla dalahäst är mycket finare. Övriga partier yttrade sig inte och inget beslut har tagits. C och deras samarbetspartner väntar på besked från kommunchefen om vad de ska rösta på. Som ni ser är läget i Vansbro inte solklart heller.

Klara och tydliga besked får invånarna enbart av kommunens enda oppositionsparti. Som vanligt har vi från kommunpartiet som första parti sagt vad vi tycker.

Med all respekt för konst och kultur, men någon måtta ska det vara. Man kan inte omvandla en häst till ett ”a”. Använd den som en logga om ni vill, men inte som ett ”A” i Vansbro.

Wahan Ohaness Harutun

Kommentarer inaktiverade.