Rundbergs vedergällningsbegäran!

Jag hade ju fått indikationer om att förvaltning och politik hade börjat organisera sig mot mig pga. att jag hade anmält verksamhetschefen för ”trolöshet mot huvudman” och kunde bevisa att Demokratiberedningen (DB) i tolv år inte har haft en verksamhetsplan. Att jag skulle få ha äran att Jens Runnberg skulle attackera mig på ett så primitivt och amatörmässigt sätt gjorde mig riktigt besviken. Vi kan tillsammans konstatera att döda fiskar fortfarande inte kan simma mot strömmen.

Foto och bild WOH

Jag vill tipsa Runnberg om att titta på vad som pågår inom kommunens förvaltning och politik, det vill säga om han törs. Informationen och sanningen finns på KP: s hemsida som är skriven av mig, inte av någon journalist och inte heller någon mjukis. Som bekant står jag alltid för det jag skriver och det som står på kommunparteits.nu är enbart sanning utan påverkan av hat eller vedergällningsbegäran.

Jag står även för det jag skrev om DT och som troligen väckte ilskan hos Runnberg till en sådan grad att han struntade i journalisternas objektivitetsplikt. Men det ändrar inget i min inställning Falu-Kuriren är inte värd för att få del av det statliga presstödet och att det stödet istället skulle delas till de företag som är baserade i kommunerna som Vansbrobladet och Malungsbladet. För Vansbro kommuns invånare och politiken var bladet den bästa informationskällan gällande partiernas politiska riktning. KP är beredd att betala en extra avgift för det arbetet bladet har tagit på sig. Jag tackar bladets ledning.

Avsikten med Runnbergs rapportering är att skada mig och mitt partis rykten. Rapporten är en hämnd mot mitt ställningstagande gällande statliga stödet som var negativt mot DT och är sanningen. Runnberg du är avslöjad. Det Runnberg håller på med är inget hederligt journalistiskt arbete.

Var så god Runnberg läs och fundera. Efter valet 2011 inbjöd dåvarande kommunalrådet PA Westhed sin berömda och populära kollega kommunalrådet Stig Fredriksson i Fagersta till att hålla ett tal till de nya och gamla ledamöterna i Vansbro Kommunfullmäktige. Fredriksson uppmanade de närvarande att inte försöka diskriminera eller att isolera oliktänkande politiker. Runnberg hur kunde ett populärt och framgångsrikt kommunalråd från Fagersta veta vad Harutun var utsatt för? Är det inte dags för Dalarnas tidningar att börja undersöka och avslöja de inkompetenta bovarna som mandat efter mandat tvingar försämringar på kommuninvånarna och själva tar ut enorma löner och arvoden utan att skämmas.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.