Ruttenhet och svågerpolitik

Det styrande Centerpartiet och Alliansen i Vansbro kommun missbrukar sin maktställning och fortsätter med sina populistiska avskyvärda sannings- förvrängningar. De använder till och förfalskat material till pressen för att nå sina populistiska mål.

Integrationsenheten varken får eller kommer att avvecklas. Problemet är att nu kommer enheten att tas över av en annan verksamhet som vi vet inte har den kompetensen som krävs. Samtidigt är integrationen en av de största samhällsutmaningarna vi kommer att få framöver.

Ruttenhet och svågerpolitik, foto och montage WOH

Skulle man inte hålla sig till reglerna för att anställa en behörig person kommer jag att kräva de ansvarigas avgång.

Enheten ska nu ledas av en annan verksamhet därför begärde jag av kommunstyrelsen en rapportering om ”vad händer efter Ali”? Jag har av Ks ordföranden blivit lovad att få en skriftlig rapportering men hittills efter åtta veckor har jag inte sett någon rapport.

Tjänstemannaväldet som härskar i kommunen vill fortsätta med att missbruka makten och svågerpolitiken. Som ensam Kommunpartist mot tio C, A och S politiker och sju så kallade ”höga chefer” har jag inte mycket att sätta emot än att yrka på avskedandet av två verksamhetschefer som jag anser vara inkompetenta för uppgiften. Politikerna inom C, A och S kommer att rösta emot mitt förslag. Men jag känner mig som en vinnare ändå.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.