Sabunis krav till lösningen!

Efter den här rapporten om Nyamko Sabunis politiska drag som redan har tvingat andra ledare att bli tydligare i sina krav mot invandrare. Sabuni har lagt kursen och jag kan bara rekommendera att följa den och sluta med hyckleriet.

Vi kan fastställa att det inte är Liberalerna som gjorde SD till Sveriges tredje största parti.   

Motståndet mot SD beror inte bara på anklagelserna om deras tidigare nationaldemokratiska politik, radikala perioder har de flesta partierna varit med och lämnat bakom sig.

Centerpartiet som har problem inom partiet där stora namn har börjat lämna partiet och andra som har redan förklarat sina avhopp. Kommentarer som ”Nordkorea metoder” verkar inte vara enbart rykten, det hörs i radion och i tidningskommentarer. Partiets metoder har kunnat dölja vad som pågår i ledningen, men sprickan går inte längre att kittas. Centerns problem är lika stora som Liberalernas, Miljöpartiets och Kristdemokraternas. Centern är tvungen att fortsätta på samma sätt som idag, men kommer att förlora minst två procent den 11 september 2022. Lööv måste förstå om M är större än C är det Kristersson som gäller.

Socialdemokraterna då? Även om andra gnäller på Löfven tycker jag att han är inte den sämste statsministern vi har haft i Sverige, men jag vill hellre se Adnan Shekarabi som den nästa statsministern.

Jag kommer att skriva om det politiska läget i vår fina kommun. Maktmissbruk, egenintressen och chefernas kontinuerliga misslyckande gör det svårt. Jag kan konstatera att minst tre mittenpartier måste lägga av/slås ihop för vi ska få ett demokratiskt fungerande samhälle. De partier som är värda att vara kvar med mindre ändringar är Kommunpartiet för kommunens bästa och Vänsterpartiet.

Som sagt det var inte Nyamko Sabuni som gjorde SD till Sveriges tredje största parti.

Wahan Ohaness Harutun Grundare och ordförande Kommunpartiet, för kommunens bäste

Kommentarer inaktiverade.