Skolchefen del ett!

Skolchefen del Ett!

Under mindre än fyra dagar har vi haft över 700 besökare som vi är väldigt glada för, men det verkar som om att våra besökare (många av dem är politiker) fortfarande är rädda att börja om med sina kommentarer som tidigare. Det sista som tystades ner av k-chefen var ”dialog Vansbro kommun” som togs över av nazister boende i utlandet. Jag vet inte om de fortfarande existerar.

Prestera eller gå!

De uppmanade sina ”följare” i Sverige att göra en anmälan mot mig liksom politikerna och förvaltningscheferna kom överens om att behandla mig som sina riksdagskollegor behandlar Jimmy Åkesson (SD). Vi har haft ett fint samarbete med SD.

Nu när halva tiden till nästa val är kvar kommer jag att göra en analys om ”möjligheterna för ett stabilt styre för den misslyckade alliansen under centerpartiets ledning. Centerpartiet har gjort sitt och har blivit en belastning för kommunens ekonomiska utveckling. Det är dags för ett ledningsbyte?

Jag skriver den här rapporten som tack till en av våra trogna väljare som gratulerade mig för kommunpartiets krav ”prestera eller gå” som nu användandes mot skolchefen. De använder även våra krav ”ekonomin är överordnat övrigt krav” och mycket mer som vi har rekommenderat och krävt. De kommer även i fortsättningen vara beroende av våra rekommendationer, våra idéer och vår konstruktiva ledningsförmåga. Lögnare och populist är farliga personer utan moral och etik och är dömda till misslyckanden, maktmissbruk, egenintresse och svågerpolitik.

Missa inte del två och tre, inte heller min facit.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.