Skolchefen del två!

SKOLCHEFEN del två!

KSAU: s och chefernas misslyckande för att på ett hederligt sätt säga upp en personal är pinsam inte bara för de berörda politikerna, men särskilt för våra så kallade höga chefers kontinuerliga misslyckanden. Dessa högt betalda chefer som är våra ”experter” klarar inte att sköta sina egna uppgifter de är anställda för utan konsulthjälp. Det hela blir ännu värre när även politikerna låter sig inspireras av lögner och propaganda spridnings metoder.

De politiska partierna är måna om att värna sin politiska kartell och hålla nya alternativa som Kommunpartiet ute. Vi finns fortfarande.

Vad kommer att hända efter att konsulten åker hem igen?  Låt oss titta på vad som hände efter att socialchefen fick fortsätta utan konsulthjälp. Exempel: hon förbjöd anhöriga att vinka till sina kära gamla från balkongen med förklaringen ”risk för Corona nedsmittning”. Dessa chefer styrs av hat och ilska och får inte ha en chefs befogenheter.

Jag vill härmed inte försvara någon chef som anklagas för ”prestations oförmåga”, men alla kommunens personal måste bemötas och behandlas med samma respekt och integritet.

Vad vi vet är att ”skolchefen” enligt KSAU och chefernas bedömning har gjort ett bra jobb, men ändå får hon sparken och får 800 000.- kronor plus och lite till.

Både jag och en kvinnlig politiker varnade vid ett KF-möte för att sprida lögner och propaganda för att lägga locket på för förvaltningens och därmed politikernas misslyckande är ingen lösning en kommun ska hålla på med. Vi vet alla att några så kallade höga chefer och några politiker håller sig inte till sanningen och de kommer att fortsätta ljuga även i framtiden. Lösningen är att köpa ut dem.

Praktiska lösningar, inte idiologiska låsningar

Nästa rapport om avslöjanden att Vansbro kommun inte har laglig godkänd distansmötes- möjlighet/kompetens. Avslöjandet kom efter att jag med en Interpellation tvingade fram sanningen att båda förvaltning och politiker inte är kompetenta att uppfylla sina uppgifter utan konsulthjälp. Kommer efter det avslöjandet ”förföljelsen och överenskommelse” mellan förvaltningschefer och politiken mot mig grundare och ordförande för Kommunpartiet avslutas? Missa inte den rapporten.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, Det ärliga partiet för kommunens bästa.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.