Strategiska planens misslyckande!

God Jul & Gott Nytt År

Vad är syftet med den strategiskaplanen och varför lägger Vansbro kommun varje år en plan som kommunfullmäktige ska inta. För Vansbro kommun räcker det att de har en plan. Hur vida den följs eller inte är inte så viktig. Ni kommer ihåg mitt citat att Vansbro kommun för en ansvarsfull politik där ekonomin är överordnad övriga krav som ledde till en ekonomi i balans, tills den togs bort då jag avslöjade att det var mitt citat som en förvaltningschef hade kopierat som sitt eget. Hade den personen ringt mig och förklarat det för mig, då skulle jag ha tigit.

Den strategiska planen ska svara på om hur man konkret vill ta verksamheterna från ”nuläget” till det i strategiska planen avfattade målet. Tyvärr är det många som inte är medvetna om det, däribland Kommunfullmäktiges ordförande. På måndag kväll den 16 december kunde jag redan bevisa planens misslyckande på flesta punkter.

Följaktligen blir resultaten därefter som bevisas av de kontinuerliga misslyckanden de tidigare åren och kommande åren trots stora statsbidrag.

I år fick vi inte ens yttra oss om revisorernas rapport om granskningen av delårsrapport 2019-08-31. Det som eggas av KF-ordföranden och accepteras av allianspartierna och S är lagbrott. Om dessa partier är för fega för att agera måste vi kalla efter SKL juristerna om hjälp. Politiken i kommunen styrs av tjänstemannaväldet, politiken och revisionen kommer att tiga.

Även han är kurrupt!

Vid nästa demokratiberedningsmöte kommer jag att lägga förslag till att bjuda in partiernas gruppledare för att sätta stopp för maktmissbruket och kränkningarna mot annan tänkande politiker. Misslyckas vi, kommer jag att vända mig till SKL:s jurister.

Demokratin är körd i den här kommunen och det verkar som om både politiker och förvaltning är nöjda med situationen som vållats av just tjänstemannaväldets ständiga misslyckanden och mörkläggningspropagandan.

Jag upprepar vad jag vid KF-mötet sa. Gå igenom er politik och era politikers lednings förmåga och agera snarast. Det gäller skattebetalarnas pengar.

Jag tänkt sluta skrivandet tills efter julen, om ingen av våra väljare behöver kompletteringar av information gällande något intressant ärende. Jag vet att många av våra väljare sover gott att ha läst sanningen, men vi vet även att andra skulle gärna skicka liemannen till mig, men det är lugnt, som jag alltid har sagt, även han är korrupt.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande kommunpartiet, Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.