Studiebesök !

En liten politisk MEDLEY

Vid ett beredningsdagsmöte erbjöd jag en annan politiker att hänga med på ett studiebesök jag hade planerat att göra för att möjligen få ett svar på varför våra anställda sjukskriver sig, blir sjuka genom utbrändhet, säger upp sig utan att ge en anledning och söker anställning i andra kommuner.

Jag ljög inte, Jag sa inget.

Vi har fått rapporter om att den oacceptabla situationen beror på chefens/chefernas  agerande. En chef som inte har lärt sig av sina misstag, anser jag måste vara inkompetent eller medvetet söker konflikter för att bli sparkad och kräva ersättning.. Dags att börja rensningen. V är i beredda.

Jag visste i förväg att personen inte skulle hänga med. Jag hade förklarat att jag har fått mitt uppdrag av mina väljare, inte av förvaltningen eller politiken.

Men det är inte vad jag vill skriva om, tillbaka till studiebesöket.

Innan jag fick genomföra mitt förehavande hade förvaltningen och politiken kopierat det hela och gjort ett ärende av det som avslutades med ett kommunstyrelsebeslut som omöjliggör för oppositionen (V, SD och Kommunpartiet) att delta i något studiebesök.

KS § 138 Ärende 2017/335. Vid det mötet beslutades enligt arbetsutskottets förslag att ge förvaltningen i uppdrag att

  • förbereda verksamhetsbesök för utskotten att genomföra under hösten, samt föra in detta i arbetsordningen.
  • Revidera arbetsbeskrivning för utskotten för att ge tydligare uppdrag att följa upp verksamheter och måluppfyllelser, samt återrapportera till kommunstyrelsen.

Med andra ord får enbart politiker från Alliansen och det av Centerpartiet köpta samarbetspartiet Socialdemokraterna att delta i dessa besök. Ännu en gång utnyttjar politikerna och förvaltningen Kommunpartiets idéer mot oss inom oppositionen. Det finns ingen politiker från V, SD eller Kommunpartiet som sitter i något utskott.

Centerpartiet = Alliansen med hjälp av de köpta socialdemokratiska svansviftarna Nall Lasse och Nils Erik Edlund, styr efter sina behag och fortsätter som vanligt att missbruka makten och demokratin för eget intresse. Svansviftarna är nöjda med allmosan de får.

Ps: Det blir ingen avslöjande rapportering av  konspirationen mot mig om politikerna och förvaltningen som jag tidigare hade lovat. En person förklarade för mig att enbart få av de inblandade i konspirationen är stolta över sitt hatiska beteende och vill i stället samarbeta.

Personen erkänner avundsjuka och förklarar orsaken för hatet (vara min kunskapsnivån). Personens råd till mig, Ställ inga kritiska frågor som tvingar oss att ljuga.

Mitt svar är, hög moral, etik, ödmjukhet och sanning är vad jag håller mig till. Jag är inte till salu.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.