Svar ej beviljad !

Begäran om utredning ”håll käften”!

Kommer ni ihåg min rapportering om mina interpellationer och frågor (finns på den sidan) som KF vägrade att besvara pga. att en av interpellationer avslöjade misslyckandet av personal politiken och den andra interpellationen avslöjandet av styrgrupps misslyckande bestående av två centerpartister, två socialdemokrater, och en vänsterpartist som hamnade på plats 233.

rör inte min kompis
WOH

Jag har tittat på ärendet igen och ville ha lite mera information om deras möten och deras aktivitet, men det finns ingenstans som jag kan hitta information. Det finns inga ”listor” som hänvisar till gruppens möten. För att få information måste ”jag” precisera vad jag vill ha. Hur ska jag precisera något som inte finns. Det måste man räkna med när verksamheten styrs av en chef med begränsad kompetens. Reaktionen på mina anklagelser blev, vi kan inte anställa konsulter på löpande band, med det är precis vad de ändå gör. Jag rekommenderar, köp ut nollorna, det blir billigare i längden.

Det här korta debattbidraget blev då jag skulle skriva om en begäran om en utredning om en kränkning.  En verksamhetschef och en beredningsledare som inte var kompetenta att ta fram en verksamhetsplan under hela åtta år.

Wahan Ohaness Harutun, Grundare och ordförande Kommunpartiet

Nås, Dala-Järna, Vansbro, Äppelbo.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.