Svar på S debatt i Falu Kuriren

Går det att lita på S längre?

I en debattartikel publicerad i Falu–Kuriren den 29 jan skriver S i Vansbro följande.

”Till sist så är det vi politiker som sitter med huvudansvaret som arbetsgivare, så när vi får till oss sådana saker så är det vår plikt och skyldighet att reagera. Det har vi också gjort, som nämnts ovan, men hållit det inom politiken.”

Jag vill påminna alla politiker att vi alla har fått våra uppdrag av folket, inte av förvaltningen. Jag vill uppmana er alla politiker i Vansbro kommun om ni är rädda för repressalier som jag är utsatt för av er själva genom en överenskommelse med förvaltningen ska ni överväga att sluta med politiken. Politiker är ett hedersuppdrag och får inte bli till ett arvodesuppdrag som det är för närvarande i Vansbro kommun.

ALDRIG IGEN

Kommunpartiet har sedan 2006 krävt rensning och fått motstånd av övriga partier. S har nu äntligen vaknat och med det bekräftar att Kommunpartiets politik är riktningen för kommunens bästa. Nästa parti blev Moderaterna som för tre månader sedan lovade ”vi är med, vi ska ändra oss”. Hela KF var med emot mig och mitt parti. Nu flyr de det sjunkande skeppet. Alla ni är välkomna till mitt skepp och tryggheten.

S-politikernas påstående är hyckleri. Efter Alliansens misslyckande 2006-2010 kom C & S, C och övriga allians partier tillsammans med förvaltningen överens om för att isolera Kommunpartiet. Man behövde en gemensam fiende för att skylla sina kontinuerliga misslyckanden på, eftersom vi inte var till salu och fortfarande inte är. Det här är en vanlig lösning för inkompetenta chefer och som praktiserades av diktaturer som Hitler och Idi Amin för att nämna några.

Måndagen den 27 januari var vi kallade till ett KF-möte. Vi inom Kommunpartiet hade beslutat att ignorera mötet inte bara för att poängtera den viktiga Auschwitz-Birkenau-dagen, de diskrimineringarna och repressalierna som vi är utsatta för, men även mot den politiska och förvaltningens inkompetens att prestera och som har börjat påverka demokratin på ett oacceptabelt negativt sett.

Socialdemokraterna glömmer att sanningen är att de tillsammans med Allianspartierna och förvaltningen har en överenskommelse att motarbeta och isolera Kommunpartiet som krävt att flera chefer snarast möjligt ska bytas ut. Fyra S, Fyra C, en KD och en Moderat politiker röstade emot mitt förslag.

S och de övriga partierna är ett offer av det härskande tjänstemannaväldet (en grupp chefer) som tillsammans med några Centerpartister, någon Kristdemokrat, en Moderat och den senaste tiden en Vänsterpartist. Dessa personer är beroende av att tjänstemannaväldet behållare makten men jag låter mig inte tystas ner därför har jag anklagat dem för inkompetens och otrohet mot huvudman. Mitt agerande och avslöjandena tvingar nu övriga partier att agera och det är vi mycket stolta över.

Nästa rapport blir en kommentar på Moderaternas yttranden i Falu-Kuriren. Deras kopierande av KP:s politik och våra krav. Efter deras propaganda och ”fake News” förslag går de nu över till populism istället for sunt förnuft.

Ingen kommentar

”KZ Auschwitz var det största av Nazitysklands koncentrations- och förintelseläger. Lägret var verksamt från 1940 till januari 1945. Auschwitz är det tyska namnet på den polska staden Oświęcim som ligger cirka 60 kilometer väster om Kraków i sydöstra Polen. KZ är en förkortning av det tyska ordet Konzentrationslager.” Wikipedia

Wahan Ohaness Harutun, Grundare och ordförande Kommunpartiet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.