Tack Gunell G

Kommunpartiet Partipolitiskt obundet

Vansbro kommun säger nej till vindkraftspark. Ett reportage av DD Redaktör Leif Olsson. Publicerat den 28 augusti 2012. I kommentarfältet står det att Kommentarsfunktionen är stängd på den här sidan. Pga. detta kunde jag inte kommentera NL Anderssons inlägg och skriver därför det här reportaget om protokollförfalskningen som han själv justerade några dagar senare, på den här fria hemsidan. Jag vill härmed även tacka DD för att vi får möjligheten att uttrycka våra åsikter. Under ”din röst” eller ”gäst boken” kan alla kommentera alla rapporteringar som finns. Tänk på att sidan inte är helt klar och fel kan ske.

NL Andersson skriver följande: KP:s hederlighet tycks ligga i grovt förtal av individer med beskyllningar om korruption, protokolsförfalskning och det ena med det andra.

Det tog inte lång tid innan protokollförfalskningen är ett faktum igen och det är han som är justeraren. Detta är ett brott, maktmissbruk pga. egenintressen och därmed en korrupt handling och därmed straffbart enligt lag. Som jag tidigare har sagt är Protokollförfalskningar (urkundsförfalskningar) sedan prostitutionen mellan höger Alliansen och vänsterblocket blivit vardagsmat och enbart Kommunpartiet törs säga ifrån och avslöja dem.

Kommunstyrelsens protokoll från den 28 augusti 2012 under KS § 192/2012. Ordförande PA Westhed, justerare NL Andersson och G Magnusson står det följande: T Larsson föreslår att Vansbro kommun inte medfinansierar Svenska Rallyt. Detta är riktigt och är inget annat ett bifall till mitt yrkande.

Det första förslaget lades av mig och jag förklarade varför vi säger nej till finansieringen. Jag förklarade att vi idag (vid mötet) har slängt bort redan så mycket pengar som hade räckt till att anställa minst två (möjligen tre) tjänster i vård eller skola (jag reserverade mig mot vansinnet ”utmaningen”), kommunen har inga pengar att kasta bort. Larssons yrkande kom efter att jag hade lagt mitt yrkande. Ordföranden ansåg att det finns två förslag Edlunds och Larssons. Larsson påpekade att (Wahan är med).

Detta är klart och tydligt förfalskning (brott) som bevisar inte bara ordförandens diskriminering och mobbning mot mig utan även hans sjukliga mindervärdighetskomplex vid min närvaro. Även Nall Lasses agerande som justerare bevisar feghet och underkastelse. Detta är personer som styr kommunen.

Detta påminner mig om mitt förslag som blev Larssons i ett KF-möte. KF ordföranden Uwe Weigel pratade och ljög i minst tio minuter och anklagade mig för lögner och att det var Larssons förslag och alla andra hade bifallit det förslaget osv. Centerpartister, Socialdemokrater, moderater folkpartister och Kristdemokrater var eniga att det var Larssons förslag. Till och med Larsson själv började tro på det. Weigel vägrade att erkänna att det är han och de övriga i Alliansen och Socialdemokraterna som ljög.

Alla satt och lyssnade med ett leende på läppen och visste att han ljög, men de hade ju kommit överens om att isolera Kommunpartiet och ville inte sätta sig emot mobbaren och säga ifrån. Men Gunnel Gustafsson ledamot i kommunfullmäktige orkade inte lyssna på fler lögner och förklarade sanningen att det var mitt förslag och satte stopp för hyckleriet. Vad gjorde lögnaren (ordföranden) då? Istället för att be om ursäkt och rätta till det hela, efter att han blivit avslöjad som lögnare bemötte han Gustafson med orden ”varför sa du inget tidigare”? Ett beteende som passar moral och etiklösa människor. Frågan är varför satt han där? Vad gjorde vice ordföranden? Vad ska vi kalla dessa hycklares beteende? Korrupthet, hatbrott eller helt enkelt sjuka, moral och etiklösa varelser?

 Nall Lasse Andersson får gärna fortsätta att förnedra sig själv och sitt parti, jag behåller min heder, min högmoral och min etik. Jag är inte beredd att driva med strömmen för att få några extra poster. Det är bara döda fiskar som driver med strömmen.

På vilket sätt ska ni fortsätta när jag inte finns mer? Vem ska ta över och avslöja hyckleriet?

Börja befria er nu och behåll hedern åtminstone inom politiken.

Tack Gunnel.

Wahan Ohaness Harutun

Kommentarer inaktiverade.