Undersökningen

För något år sedan gjordes en undersökning om vad politikerna tyckte om ”organisationen” Vansbro kommun.

Uppdrag demokrati Vansbro foto WOH

Deltagandet och resultatet var förödande, de förtroendevalda hade sagt sitt och det passade varken förvaltningscheferna eller de styrande politikerna, deras misslyckande var bekräftat av deras egna  partikamrater.

Vid representationen av det förödande resultatet vid ett kommunstyrelsemöte anklagades Kommunpartiet för den negativa utgången. Alliansens samarbetspartner socialdemokraterna Nall Lasse Andersson kommenterade att det var jag Wahan Ohaness Harutun som hade besvarat frågorna negativt och på det viset påverkat resultatet negativt. Vad han inte visste var att jag inte hade deltagit i undersökningen.

Nu vill den nya revisionsfirman som har tagit över efter som den GAMLA firman inte fick fortsätta troligen pga. att de inte ville som Westhed göra en ny undersökning, varför vet de troligen inte själva. Nu vill politikerna att även jag ska vara med. Vid det senaste kommunstyrelsemötet uppmanande Gunnar Magnusson mig att vara med.

Vad är problemet? Varför är det plötsligt så viktigt för Magnusson & Co. att jag är med, när hälften av de förtroendevalda inte svarade på enkäten? Vill de ha någon att obegrundat skylla på igen och förnedra sig på samma nivå som NL Andersson? Eller är det pga. att somliga inte kan föra en vettig diskussion utan Harutun och Kommunpartiet? Har dem tröttnat på att evigt buga och tiga? Eller har Magnusson fått nog av underkastelsen? Jag har fortfarande inte avsikten att delta i ett korrupt styre som accepterar förskingring.

Ni valde poster och arvoden istället för hederliga uppdrag och politik och ni fortsätter med maktmissbruk, protokollförfalskningar och Jag tänker inte försvara brott och svågerpolitik.

Vid den senaste undersökningen hade jag meddelat kommunens IT ansvarige skriftligt att jag inte kommer att delta i undersökningen pga. de repressalier jag är utsatt för som kan påverka objektiviteten av mina svar. Vad jag hittills inte har och velat skriva om är att jag har nu fått bekräftelsen av några trovärdiga politiker att även rasism ligger bakom repressalierna.

Vi har haft några problem med våran hemsida, men vi kan lova att vi kommer att fortsätta med våra rapporteringar och du är välkommen att bidraga till att vi ska lyckas.

Nästa artikel blir troligen om varför polisanmälde kommunstyrelsen inte brottet om förskingringen och vad revisorerna tycker?

Wahan Ohaness Harutun


Kommentarer

Undersökningen — 1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.