Vansbro kommun utan lagligt teknik!

Vansbro utan lagligt godkänt distansmötes teknik.

I min senaste rapport om skolchefen skev jag att nästa rapport blir om avslöjanden att Vansbro kommun inte har lagligt godkänt distansmötes möjlighet/kompetens.

Vansbro kommun, en kommun utan lagligt godkänd distansmötes teknick

Kommunpartiet fick vid det senaste mötet den 15 juli inte vara med då KF ordförande U Weigel (C) inte ville bevilja distansdeltagande. Nu bekräftas mina påståenden att både Weigel, och k-chefen C Willman har ljugit inte bara för mig, men även för alla politiker som är representerade i KF och inte minst för kommunens medborgare.

Ännu en gång avslöjar de sina egna lögner och är tvungna att fortsätta ljuga, istället för att erkänna inte vara kompetenta för att klara sina uppdrag.

Hade Weigel inte ljugit och skrivit sanningen till gruppledarna att han inte klarar uppgiften då hade man kunnat utse en kunnig person för uppgiften. Det är ju inte första gången Weigel misslyckas. Hittills har han klarat sig enbart med hot och hat.

Weigels och Hultgrens båda (C) hat och mindervärdskomplex mot mig kommer inte att knäcka mig. De kan inte bemöta min argumentation med sin bristande kompetens och oförmåga att klara sina uppdrag. Dessa politikers och Centerpartiets dilemma är att de inte kan befria sig från sina lögner.

Att kommunen varken har den personella eller tekniska möjligheten att genomföra ett lagligt godkänt distansmöte beror på KF ordförandens, kommunstyrelsens och inte minst ”förvaltningsområdets chefers” oärlighet. Med lögner, protokollförfalskningar och hat kan man inte driva sund politik.

Enligt S Munters, k-chefen och chefssekreteraren har de haft många möten utan stora problem. Nu kan vi konstatera att dessa möten och tagna beslut inte är lagliga och därmed ogiltiga. Det gäller även mötet den 15 juli och nästa möte den 29 september 2020. Kommunpartiet kommer att följa hälsomyndigheternas rekommendationer och kommer inte att delta i mötet.

Oss kan du lita på

Centerpartiet och Weigel med stöd av k-chefen och de övriga politikernas tystnad och rädsla för repressalier kommer att strunta i demokratin och köra sin vilda western policy. Jag uppmanar dessa maktmissbrukare att sluta med olagligheterna och stoppa alla olagliga möten.

Mitt och mitt partis krav är prestera eller gå och det kräver jag nu av de ansvariga. Ett så graverande fel får man inte göra utan noggrannt bedömande.

Jag har fått höra att någon hederlig medborgare har ställt några frågor till kommunledningen om vad som pågår inom politik, förvaltning och demokratin. Troligtvis även om konsekvenserna av de kontinuerliga misslyckandena. Svaret kommer att bestå av lögner. Innan dess kommer jag att skriva om vad gruppledarna svarade på Weigels lögner, jag kommer att börja med Heds kommentar och sluta med Edlunds.

Wahan Ohaness Harutun, Grundare och ordförande Kommunpartiet, Vansbro kommun.

Det ärliga partiet för kommunens bästa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.