Vi hade vunnit

Demokrati till varje pris WOH

Detta är en kommentar på Gunnar Magnusson uttalande i Falu-Kuriren den 19 september 2013. Artikeln var skriven an DT redaktör Sven Thomsen.

Vi hade förmodligen vunnit om alla ledamöterna hade varit på plats, men kommunpartiets stol var tom på grund av sjukdom, konstaterar Gunnar Magnusson.

Jag upprepar orden ”Vi hade förmodligen vunnit om alla ledamöterna hade varit på plats”. Vem pratar Magnusson om egentligen? Pratar han om Socialdemokraterna, pratar han om Vänsterpartiet? Inte bara ni vänsterblocket, men även era avtalspartner högerblocket har förlorat. Det är vi det tredje blocket Kommunpartiet som har vunnit. Ni är en del av konspirationen mot Kommunpartiet och ni får fortsätta sitta i varandras knän. Försök inte att inkludera oss i era misslyckanden. Varken ni eller Högerblocket får inkludera oss i era egna engagemang.

Ni har valt att prostituera er med Alliansen för poster och arvodenas skull och har själva kallat ert samarbete för ”mygel och hyckleri”. Ni vill gärna hoppa av det avtal ni har med Centerpartiet, men ni vet att för mycket lort skulle tränga fram och det har varken ni eller er uppdragsgivare Westhed råd med. (förresten, Westhed hade lovat mig att jag ska få en kopia av det avtalet, men troligen har ”Elisabeth” sagt ifrån)

Nu börjar ni avslöja er själva på ett otroligt självförnedrande sätt. Det är liksom kommunpartiets fel att vänsterblocket förlorade. Vi var inte närvarande. Har ni glömt era sarkastiska skratt och blickar mot mig när ni och högerblocket kommit överens att byta ideologier, köpa och sälja Berghedens äldreboende för Vårdnadsbidraget? Då kände jag mig misslyckad i mitt uppdrag och vill nu utnyttja tillfället och be kommuninvånarna om ursäkt för det. Tre och en halv miljoner kronor i årligt inkomstbortfall för kommunen för att ni ska tillfredsställa era värdelösa ideologiska mål. Jag kände mig verkligen som förlorare. Kommunens två största partier med stöd av Vänsterpartiet, Moderaterna och Folkpartiet missbrukar makten för egenintressen. Ni måste vara jättestolta. Tror ni verkligen att jag glömmer dessa händelser?

Nästa rapport blir om den från början misslyckande bedömda strategiska planen

Wahan Ohaness Harutun


Kommentarer

Vi hade vunnit — 1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.