Vita käppens dag !

Kommer politikerna ihåg den kvällen då ”alla ” förtroendevalda provade rullstolarna och fick med förbundna ögon ta en kort promenad utanför kommunhuset. Kommer vi ihåg diskussionerna efteråt. Applåderna som den intelligenta unge mannen fick?

Visst gör vi det, men vad blev det av de löften som vi gav representanterna? Vad beslutade man då känslorna för de drabbade fortfarande var varma. KF beslutade att utskottet omsorg ska följa upp ärendet och komma med flera förslag till insatser.

Vad sa jag då? Jag sa att utan att ha en representant från Kommunpartiet inblandad i uppdraget blir det inget. Vi hade rätt, några månader senare pratade ingen om dessa synskadade personer. Utskottet och kommunledningen hade som vanligt misslyckats.

Dessa svikare som kallar sig ”förtroendevalda” kommer att upprepa spelet igen, hålla tal, ställa frågor och lova mycket utan att skämmas.

Kommunpartiets motion om att asfaltera övergångsställen utanför Konsumaffären får vänta ytterligare fyra år p.g.a. att investeringspengarna är slut och pengarna behövs för att betala konsulterna.

Vi kanske ska anställa konsulterna och skicka hem verksamhetscheferna. Det blir billigare i längden.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.