Weigels misslyckade karriär !

Centerpartiet bevisar ledningsbrist igen.

För någon månad sedan konstaterade jag i ett email till en politiker som sitter i den så kallade ”kommunledningsgruppen” att VDUF och de berörda politikerna i styrelsen omedvetet håller på att styra kommunen i en ekonomiskt krasch. Det blev så. Jag fick inget svar av den berörda politikern.

Jag lämnade in en insändare som publicerades den 6 april i Falu Kuriren. I  den skrev jag att kombinationen av inkompetenta politiker inom VDUF, en kommunledningsgrupp som består av samma chefer och politiker från Alliansen och Socialdemokraterna håller medvetet (trots varningar) på att styra oss i ännu en ekonomisk ”krasch”.

Gruppen har helt enkelt inte kunskapen till att vända skutan på rätt kurs hur de än gör. Detta kommer att påverka skolans status och lärandet negativt och därmed kommer enbart få att söka sig till våra skolor.

För att lösa problemen inom VDUF måste den största delen av politikerna snarast möjligt bytas ut.

Vid ett öppet Kommunpartimöte den 8 april beslutade medlemmarna att inte bevilja ansvarsfrihet varken till VDUF och/eller kommunstyrelsen. På tisdag den 10 april vid Ks mötet förklarade jag till kommunstyrelsens ledamöter att Kommunpartiet kommer inte att bevilja ansvarsfrihet till VDUF och fick erfara att övriga politiker redan var informerade om revisorernas beslut om att inte bevilja VDUF styrelsen ansvarsfrihet. Varför sa revisorn inget? Han satt där i nästan en timme innan han stack. Munkavle av partikamraterna eller av centerledningen? Varför informerades jag inte?

Innan beslutstagandet i ärendet VDUF i KF varnade Kommunpartiets Per Rostgaard Evald för konsekvenserna av omoget beslutstagande av ett inkomplett ärende.. Ärendet var inte fullständigt för ett beslutstagande. Jag varnade för ännu ett misslyckande som vi nu får bevisat. Men som vanligt visste samarbetspartierna C & S och KD bättre. Hajar ni nu varför jag sa att ni kommer att misslyckas?

I del två kommer jag att kommentera Weigels och övriga politikernas ageranden. Jag har ju sagt till er att ni inte är kompetenta att sitta i ett bolagsstyre.

Wahan Ohaness Harutun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.