Weigels misslyckande del två.

Som vanligt manipulerar politiker och förvaltning siffrorna för att täcka varandra. Förra året krävde VDUF 2,3 miljoner kronor av Vansbro kommun för att klara budgeten. Tack vare Kommunpartiet fick de pengarna, vi ansåg att vi var ”tvungna” att stödja våra elever och barn. Ingen annan politiker var bredd att yttra sig och ingen annan motsatte sig mitt förslag till beslut. Som så ofta var de glada att KP fanns på plats.

Vi har varnat Centerpartiet för ett säkert misslyckande, Tittar vi på de C, S & A politiker som sitter i styrelserna är det enbart få som jag kan acceptera som ledamot i en styrelse. De flesta är populister och retoriker som vill mörklägga sina misstag och misslyckanden genom att strypa information/nyhetsflöden till pressen och oppositionen som är kommunpartiet.

Weigel konstaterar i tidningen att kostnader varit ”dolda” och har bokförts på fel sätt (manipulerade). Dolda för vem? För ordföranden, för politikerna eller för Kommunpartiet? Vilken självförnedring.

Om han var missnöjd vid sjösättningen varför tog han på sig ordförandeposten då, han måste ha varit medveten om att han inte har den kompetensen som behövs. Det har jag påmint honom och Centerpartiet om och om igen vid flera tillfällen.

Självklart ska dessa misslyckade politiker snarast möjligt avgå och ett ekonomiskt ansvar måste ställas på styrelsen. De senaste åren har politiker och förvaltning missbrukat skattebetalarnas pengar och nu måste de erkänna färg. Nu ska de betala för följderna av sina oduglighet.

Jag kan förstå T Larssons kommentar, han är ju en del av Alliansen och är medansvarig för misslyckandet. En KD politiker sitter ju med i styrelsen. För att undvika sådana överraskningar i framtiden, måste vi bli av med inkompetensen inom de styrande partierna C & S, A och förvaltningen.

Vad kommer att hända nu? När det gäller Vansbro kommun ingen ”ting”. För att bekräfta mitt påstående måste ni veta vilka politiker ”sitter” i styrelsen:

Foto och montage WOH

Uwe Weigel ( C ), Anneli Hultgren ( C ), Nils Erik Edlund ( S ), Ersättare Stina Munters ( C ), Ulrika Gärds Forsberg ( S ), Christer Spett ( KD ). Tror ni verkligen att dessa politiker och deras partier kommer att rösta mot sig själva? Knappast.

Revisorerna kommer att tystas ner. Men vi finns kvar.

De stora partierna med hjälp av medlöparepartierna har suttit för länge vid makten och blivit en del av maktmissbruket förstärkt genom protokollförfalskningar och förvaltningens kontinuerliga misslyckanden. Förvaltningen som äger ett stort ansvar i misslyckandet och politikerna kommer som vanligt att organisera sig mot mig och anser sig ha agerat enligt lagen.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.