Westheds utbrottshow del två

 

Bild och montage WOH

Bild och montage WOH

I fyra år har vi betalat miljoner till ”föreningen” Näringslivssamverkan för att sköta turistverksamheten och nu efter fyra år kommer de och frågar oss
VAD SKA VI GÖRA, Inte nog med det, de rekommenderar oss att gå med i en annan förening som ger oss en halv röst i en styrelse och som kommer att sudda ut och förstöra det vi redan har.
HUR SKA VI GÖRA frågar de.
Mitt svar till dessa misslyckade chefer är definitivt. GÅ HEM.

Nu hoppas jag inte att Centerpartister kommer upp och skriker att Wahan säger gå hem. Vi centerpartister säger KOM HIT.

Detta var mitt införande och jag står för varje ord jag sa.

Svar fick jag av Anders Lundin som jag uppskattar väldigt högt och delar med honom åsikten att vi måste finansiera turistverksamheten. Svar fick jag även av KS ordföranden centerpartisten PA Westhed som jag har noll förtroende för.

Westhed har fortfarande inte fattat sitt uppdrag, även om han nu fick köpa kommunalrådsposten av socialdemokraterna, är hans uppdrag fortfarande att tjäna medborgarna och deras intressen. Han ska inte spela advokat för misslyckade chefer som belastar kommunens ekonomi med sina enorma löner för att dölja sitt eget misslyckande.

Westhed bevisade genom sitt oförskämda utbrott mot mig hur otillförlitlig han är. Utan att ha minsta aningen om att hans egna experter hade bedömt misslyckandet av hans chefer pga. avsaknaden av kompetens (citat: för att utveckla besöksnäringen krävs att resurser, framförallt i form av ej finansiell form tillförs). Utan självrespekt visade Westhed sitt verkliga jag med ett vredesfyllt, blodgenomströmmande och hatfullt ansikte. Han trodde nog att han kunde skrämma mig, men det har han ju misslyckat med tidigare.

Han bevisade att han inte är bättre än dem som han försvarade och han bevisade än en gång att hans styre är byggt på mygel och hyckleri.

Vi står fast vid vår politik att en total rensning i kommunhuset och hela den överdimensionerade administrationen måste genomföras. Vi kommer inte att tveka en sekund att genomföra rensningen. Vi fick inte det hederliga uppdraget av våra väljare för att Westhed och hans chefer ska sko sig på bekostnad av skola och vård.

Jag håller mig till sanningen som han själv inte kan påstå att han gör. Han kommer inte att ändra sig och jag själv kommer aldrig att lita på honom. Hans lögner om vårdnadsbidraget och Adium blev droppen.

Den 14 september 2014 bestämmer ni riktningen.

http://www.dt.se/nyheter/vansbro/1.6406541-lasplattorna-blir-kvar-for-toppolitikerna

Wahan Ohaness Harutun


Kommentarer

Westheds utbrottshow del två — 2 kommentarer

 1. Bra Wahan!
  Jag känner en stor besvikelse i mitt hjärta när jag inte längre kan stå
  vid din sida, när det gäller politiken och den totala rensningen i Kommunhuset. Jag har läst inläggen och instämmer helt och fullt med
  dig Wahan. Jag hoppas att kommuninnevånarna öppnar sig och ser verkligheten,
  det finns bara ett tåg att hoppa på inför valet 2014, Kommunpartiet 1:a klass mot en bättre, ärligare kommunpolitik. Nu kör vi igen!!
  Med framgångshälsningar. Sven-Erik Brädfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.