WWW.kommunpartiet.nu

Under mindre än 24 timmar kunde vi slå rekord på antalet besökare för våra informativa och sanna rapporteringar av händelserna inom politiken och våra avslöjanden av inkompetenta chefer och politiker. Nu har halva tiden för den här mandatperioden gått, men de styrande förvaltningscheferna som kontrollerar politiken med hjälp av Allianspartierna, Vänsterpartiet och en del av det Socialdemokratiska partiets politiker. Tillsammans har de målet att knäcka Kommunpartiet och genom propagandaspridning (moderaternas förslag) genom att lägga locket på all information som kan avslöja chefernas och därmed politikernas misslyckanden.

Så blir det när lögnare tar över styret. De kontinuerliga ekonomiska misslyckandena går inte att stoppa med lögnare och kompetensbrist.

Vi gör skillnaden WOH

Jag hörde på lokala nyheterna i morse att (råttorna flyr skeppet) Vansbro är kommunen där flest politiker lämnar sitt uppdrag. En Centerpartist som var kommunalråd frågade mig för några år sedan hur jag orkade hålla emot, mitt svar var ”någon måste sätta stopp för maktmissbruket”. Jag uppmanar alla våra läsare att gå in i politiken.

De skriver 35,5 miljoner i underskott. Jag säger minst 42 miljoner.

De senaste rapporterna i Falu-Kuriren bevisar mina påståenden att Demokratin är i fara och maktmissbruket har nått dimensioner i vår fina kommun som inte går att försvara med enbart kommunpartiets insatser. Inte ens Ks-ordföranden får öppna munnen utan k-chefens tillåtelse.

I skrivande stund hörde jag på lokalnyheterna KF-ordförande Weigel som symboliserar misslyckandet i kommunen svara på frågan varför politikerna flyr Vansbro kommun.  Weigel själv är anledningen. Han pratar mest av alla närvarande i KF. Han har misslyckats med att vitalisera KF. Han överskrider sina befogenheter och ingen törs stoppa honom.  Han har styrt demokratiberedningen i elva år och VAAB i två år utan en handlingsplan, listan är lång.

Den 21 april 2010 skrev dem ”låt inte Jante (Wahan) styra Vansbro. Nu är det kaos, förvirring, villrådighet och inkompetent som styr.

Weigel är en plåga för C och C med sin nuvarande ledning en plåga för Vansbro kommun. Det har jag konstaterat redan 2013.

På min fråga vid ett KF-möte om C inte hade en kunnig politiker för uppdraget VDUF, svarade en C politiker att han är den bästa de har. Då kunde man förstå centerns kontinuerliga misslyckanden och att deras bästa politiker inte fick ansvarsfrihet beviljad.

Oss kan du lita på

Jag kanske skriver mer om händelserna senare, men nästa rapportering blir troligen om gruppledaren för SD avhopparna som blev Landsbygdspartiet som ville göra så mycket.

Om jag har tid kommer jag att skriva en kort serie kallad ”Halvtid” om vad man hade lovat vid valet och vad de hittills åstadkommit utöver att ta emot arvoden, maktmissbruk och misslyckanden.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, för kommunens bästa.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.